Prozore koje nudimo su vrhunskog kvaliteta, materijala i karakteristika. Materijal od kojeg su napravljeni prozori mogu biti različiti, te su zbog toga karakteristike prozora različite. Našu ponudu pogledajte klikom na sliku iznad.

Preduzeće Mulalić d.o.o. je firma u privatnom vlasništvu, osnovana 2005. godine sa sjedištem u Dubravama. Iza nas je 12 godina uspješnog rada, a vrhunski kvalitet proizvoda prepoznali su domaći i inostrani kupci.

Djelatnost firme je prodaja i ugradnja PVC i ALU stolarije. Naši prozori i vrata ispunjavaju najsavremenije zahtjeve u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, dizajna, termičke i zvučne izolacije. Mi nudimo proizvode i usluge po svjetskim standardima, a to će potvrditi mnogobrojni kupci u BiH. PVC stolarija se proizvodi od najpoznatijih njemačkih profila po sistemima TROCAL i KÖMMERLING, a aluminijski proizvodi se izrađuju od profila po sistemima FEAL, SCHÜCO. U naše proizvode ugrađujemo stakla svjetskih proizvođača AGC (GLAVERBEL) i GUARDIAN, od kojih izrađujemo dvostruko ili trostruko termoizolaciono staklo punjeno argonom, a pri čemu u kombinaciji Float i LOW-E stakla zadovoljavamo najstrožije norme u ovoj oblasti.

Glavni cilj društva Mulalić je zadovoljstvo naših kupaca, a to postižemo tako što stalno osiguravamo:

vrhunski kvalitet proizvoda uz relativno povoljne cijene
širok asortiman proizvoda i najsavremenije tehnologije
stručne i pouzdane savjetnike za odabir proizvoda
siguran i efikasan servis u garantnom i vangarantnom roku
relativno kratke rokove isporuke

Dopustite da Vas pozovemo da nas posjetite u našim radnim prostorijama u Dubravama, da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila. Naše stručne osobe stoje Vam na raspolaganju u svakom trenutku i rado će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Više informacija o tome kako do nas i gdje nas možete naći nalazi se u rubrici kontakt, koju možete posjetiti klikom ovdje.

Svoju kvalitetu opravdavamo s ISO certifikatom kojeg možete vidjeti u prilogu ispod.